• Technikum 4-letnie
  • Technikum 5-letnie
  • Branżowa Szkoła I stopnia

O szkole

Dokumenty szkolne

Historia wpisów

Październik 2019
P W Ś C P S N
« Wrz    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Egzamin zawodowy

Harmonogram sesji – czerwiec lipiec 2019

etap pisemny

etap praktyczny

 

Informacje o egzaminie zawodowym

Centralna Komisja Egzaminacyjna

Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Łodzi

 

KLAUZULA INFORMACYJNA

Obowiązuje od 25.05.2018

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych  i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. Unii Europ. Z dnia 04.05.2016 r. L 119/1), dalej jako RODO, informujemy, iż:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zespół Szkół Zawodowych Nr 2 im. chor. Józefa Paczkowskiego w Skierniewicach z siedzibą w Skierniewicach, ul. Pomologiczna 15, reprezentowany przez Dyrektora Panią Marię John. Kontakt do Inspektora Ochrony Danych (IOD): tel – 795 717 723,adres email – iodo@ zsz2skc.pl
  • Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w celu należytego udostępniania strony internetowej 
  • Dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (policja, prokuratura, sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem
  • Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania
  • Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia  lub ograniczenia przetwarzania lub prawo sprzeciwu wobec przetwarzania
  • Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych:  00 – 193 Warszawa, ul. Stawki 2, tel: 22 531 03 00
  • Podanie przez Panią/Pana danych jest dobrowolne ale konieczne do udostępniania strony internetowej
  • Klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w stopce strony.